Bootletters ontwerpen!

193mm
22mm
Staat uw lettertype er niet tussen, bel of mail ons dan kunnen wij dit lettertype indien mogelijk toevoegen.

Nee
Ja

Kijk voor informatie over het geselecteerde folie type onder de ontwerptool.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Achtergrondkleur kan gebruikt worden ter indicatie hoe de folie op uw product staat.
(excl. btw)
(incl. btw)


Bootletters

Folie soort: Glans

Deze folie is bijzonder goed te gebruiken voor bootnamen en registratienummers. Een bootnaam is verplicht, denk aan een contrasterende kleur folie op uw boot voor de leesbaarheid. Wanneer u verplicht bent een registratienummer op uw boot te zetten denk er dan om dat deze karakters minimaal 150 mm hoog, 100 mm breed en met een stambreedte van tenminste 20 mm dient te zijn. Deze moet duidelijk leesbaar worden aangebracht, op beide kanten van de boot, in het midden van het schip of van de boeg.

Wanneer u verplicht bent een registratienummer op uw waterscooter en jetski te zetten denk er dan om dat deze karakters minimaal 100 mm hoog, 60 mm breed en met een stambreedte van tenminste 15 mm dient te zijn. Deze moet duidelijk leesbaar worden aangebracht, op beide kanten van de waterscooter of jetski, in het midden van voorgenoemde.

Wanneer u niet voldoet aan bovenstaande riskeert u een boete, voorkom deze en bestel op klugeronline.nl!


Andere foliesoorten

Zoekt u misschien een ander soort folie? Selecteer boven in het menu het gewenste type folie of ga naar de verzamelpagina voor alle Plakletters!


Vragen?

Als u vragen heeft kunnen de Plakinstructies, Veelgestelde vragen of Bestellen & Leveren u mogelijk verder helpen. Zo niet, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!