Veelgestelde vragen

Kan ik jullie folie overal op plakken?

Onze folie plakt bijna overal op. Alleen op rubberboten en andere rubbersoorten dient u rekening te houden dat er in de kleeflaag weekmakers zitten die de ondergrond kunnen aantasten. Bovendien hebben wij andere soorten folie voor zeer gebogen voorwerpen, mocht u hierover twijfelen of een vraag hebben kunt u ons altijd telefonisch benaderen.

Kan ik jullie folie ook buiten gebruiken?

Ja, de folie is heel goed buiten toepasbaar, maar let wel op dat u het te beplakken voorwerp goed vetvrij maakt en dat de temperatuur minimaal boven de 10 graden is.

Kan ik een ander lettertype gebruiken?

Ja, bel of mail ons dan voegen wij, indien mogelijk, het gewenste lettertype toe.

De totale hoogte is hoger geworden dan dat ik heb opgegeven hoe kan dit?

Bij de opgegeven letterhoogte wordt uitgegaan van de hoofdletter, bij een onderkast letter die uitsteekt naar beneden zoals een 'j' wordt de totale hoogte hoger dan die door u is opgegeven, wilt u dit anders meld dit dan bij het vakje opmerkingen.

Maken jullie ook complete muurteksten?

Dit is geen probleem, bel ons even op 0514-560649 dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Wat is jullie levertijd?

Onze levertijd is 1 à 2 werkdagen, wij streven er naar al het bestelde binnen 1 dag weer op te sturen.
Ook voor (laser)graveren, full color stickers, sublimatie, gevelletters, scheepsbelettering, vlaggen en spandoeken, bewegwijzering, fotografisch aluminium, zeefdruk, etsen en het bedrukken van kleding kunt u bij ons terecht, kijk op www.kluger.nl voor meer informatie!